Încep exproprierile pentru drumul expres Craiova – Piteşti

Încep exproprierile pentru drumul expres Craiova – Piteşti

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, în şedinţa de Guvern de miercuri, se va adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti.

Sumele estimate pentru despăgubirile care vor fi acordate pentru imobilele aflate pe traseul viitorului drum expres se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.

„În domeniul infrastructurii, astăzi vom adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti, care va avea 17,7 kilometri. Sumele estimate pentru despăgubirile ce vor fi acordate pentru imobilele proprietate privată aflate pe traseul viitorului drum expres, aproximativ 4 milioane de lei, sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor. Drumul expres Craiova - Piteşti va avea patru benzi de circulaţie (două benzi pe sens) şi va ocoli oraşele de pe traseu: Balş şi Slatina”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările