Încep exproprierile pentru drumul expres Craiova – Piteşti

0
0
Lucrările la drumul DN56 Craiova-Calafat au fost demarate în anul 2011

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, în şedinţa de Guvern de miercuri, se va adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti.

Sumele estimate pentru despăgubirile care vor fi acordate pentru imobilele aflate pe traseul viitorului drum expres se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.

„În domeniul infrastructurii, astăzi vom adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti, care va avea 17,7 kilometri. Sumele estimate pentru despăgubirile ce vor fi acordate pentru imobilele proprietate privată aflate pe traseul viitorului drum expres, aproximativ 4 milioane de lei, sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor. Drumul expres Craiova - Piteşti va avea patru benzi de circulaţie (două benzi pe sens) şi va ocoli oraşele de pe traseu: Balş şi Slatina”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite