Ingineria, vânzările și IT Software-ul au fost domeniile cu cele mai multe poziții libere în 2023

0
Publicat:

Domeniile precum vânzări, inginerie şi IT Software se aflau în 2023 în top, cu cele mai multe anunțuri de angajare postate, urmate de customer support, contabilitate, finanţe, achiziţii și logistică, arată datele unei analize realizate de un portal de joburi.

foto anunț de angajare în ziar
Ingineria, vânzările și IT Software-ul au fost domeniile cu cele mai multe poziții libere în 2023

Pe următoarele locuri se află domeniile: bănci, producţie, resurse umane - psihologie şi marketing.

Conform unui analize realizate de portalul de joburi Hipo.ro, 64.263 de oportunităţi de carieră au fost disponibile în 2023, din care 25.617 de joburi au fost postate pentru studenţi şi juniorii cu 0-1 ani de experienţă. Totodată, au fost înregistrate 34.803 de joburi pentru specialiştii cu 1-5 ani de experienţă, 3.240 joburi pentru specialiştii seniori cu peste 5 ani de experienţă şi 603 pentru manageri.

În 2023, cele mai active companii de pe Hipo au fost: Continental, Lidl România, Bosch Romania, LSEG Romania, Bosch Service Solutions, Raiffeisen Bank, Interbrands Orbico, ING Bank Romania, Vitesco Technologies Engineering, Veeam Software, Regina Maria, Renault Group, Booking Holdings, Alpha Bank, Computer Generated Solutions România, Farmacia Dona, Penny, Allianz Services, Libra Internet Bank.

În ceea ce priveşte planurile pentru 2024, Hipo îşi propune să susţină în demersul lor companiile care sunt din ce în ce mai interesate să investească în dezvoltarea profesională a tinerilor aflaţi la începutul carierei prin intermediul programelor de internship şi de practică.

De asemenea, 2024 a adus şi o noutate printre proiectele organizate de Hipo, şi anume Remote & Hybrid World, care se va desfăşura pentru prima dată primăvara aceasta, între 20 martie - 21 aprilie.

Un alt eveniment nou pe care Hipo îl organizează anul acesta, pe 23 mai, este National Intern Day, un proiect care aduce un plus de valoare pe piaţa muncii, promovând oportunităţile de carieră destinate celor la început de drum”, se menţionează în comunicat.

Hipo este singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare dezvoltate dezvoltat de Catalyst Solutions, o companie de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite