Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă

Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă

Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă. Preţurile pornesc de la valori în jur de 300 de lei, astfel că acum aproape toată lumea îşi permite să instaleze un kit de securitate

Vreţi ca hoţii să vă ocolească proprietatea? O vorbă din popor spune că „paza bună trece primejdia rea“. „Adevărul“ vă prezintă cât costă montarea unei camere de supraveghere la o casă.

Casa şi familia sunt locul unde ne simţim cel mai bine. Aici gasim căldura sufletească, confortul şi siguranţa de care avem nevoie. Aici se întâmplă unele dintre cele mai frumoase momente din viaţa noastră. Şi tot aici depunem şi noi cel mai mult efort în încercarea de a-i face pe ceilalţi membri ai familiei fericiţi. Un sistem de alarmă sau unul de supraveghere pot avea grijă ca cei dragi să nu păţească nimic şi pot preveni ca locuinţa să fie vandalizată.
 

Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă. Kitul de supraveghere

 
Tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, astfel că preţul dispozitivelor de securitate a scăzut în acelaşi ritm. Dacă în urmă cu cinci ani, un kit de supraveghere era foarte scump, acum preţul unui kit de supraveghere porneşte de la 365 de lei şi vine cu o cameră de exterior, un digital video recorder cu mai multe mufe de scoatere a înregistrării, posibilitatea transmisiei pe internet şi a vizionării pe laptop sau tabletă ori smartphone, inclusiv alertă pe email. Kitul mai vine cu alimentator pentru cameră, altul pentru DVR, manual şi CD de instalare.
 
Opţional, se mai pot achiziţiona role de 100 de metri de cablu coaxial şi cablu de alimentare, iar dacă doriţi direct să le conectaţi la aparate există şi cabluri deja mufate, preţurile acestora pornind de la 43 de lei bucata, până la 87 de lei. De asemenea, retailerii online mai au în ofertă şi un hard-disk compatibil cu DVR-ul, cu o capacitate de stocare de 500 GB, acesta costând 309 lei. La o stocare de 1 TB de date, diferenţa de preţ nu este prea mare, preţul final fiind de 346 de lei.
 

Cât costă montarea de camere de supraveghere la o casă. Preţul creşte în funcţie de complexitate

 
Evident, preţul creşte în funcţie de complexitatea sistemului de supraveghere. Un kit de supraveghere video cu opt camere ajunge la 1.329 de lei. Acesta este proiectat să reziste la intemperii, DVR-ul este bazate pe un sistem de operare Linux, iar ledurile infraroşii asigură vedere nocturmă chiar şi în lipsa unei surse de iluminat.
 
În fine, un sistem de 16 camere supraveghează tot ce mişcă şi înregistrează la 25 de cadre pe secundă pe fiecare canal şi la rezoluţie HD. Preţul este, însă, pe măsură: 3.999 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările