Idei de afaceri cu sucuri naturale. Cum porneşti într-o afacere cu bani puţini

0
0

Dacă vrei să porneşti într-o afacere care necesită puţini bani, atunci poţi profita din plin de tendinţa modernă a oamenilor de a consuma mai multe alimente şi băuturi sănătoase pentru organism. „Adevărul“ vă prezintă mai multe idei de afaceri cu sucuri naturale.

Idei de afaceri cu sucuri naturale. Standul cu freshuri

O afacere foarte uşor de implementat şi de pus în practică este aceea de îţi amplasa un mini-stand unde să vinzi sucuri naturale, în special în staţiunile litorale. Clienţi sunt destui, nimeni nu ar refuză un pahar cu un suc răcoritor, dar şi sănătos, mai ales pe o căldură înăbuşitoare de vara, pe litoral. Iarna, standul poate fi amenajat într-un mall sau centru comercial.

În afară de mulţimea de clienţi pe care în mod garantat o veţi avea, probabil lucrul care va va convinge şi mai tare că această idee poate fi foarte profitabilă este faptul că nu va trebui să investiţi foarte mult. Este o afacere mică, care nu necesită costuri foarte mari, iar profiturile vor fi mai mari decât va aşteptaţi. Practic, ar trebui să cumpăraţi doar mini-standul, presa de stors fructele, fructele în sine şi paharele, bineînţeles. Şi desigur, va trebui să achitaţi şi chiria spaţiului de care va veţi folosiţi. Aceasta va fi foarte mică, datorită dimensiunilor mici ale standului. Toate aceste cheltuieli nu ar trebui să depăşească mai mult de 1000 de euro, potrivit afacericubaniputini.org.

Idei de afaceri cu sucuri naturale. Cât costă investiţia iniţală

Construcţia standului şi storcătorul de citrice costă în jur de 2.000 de euro. Dacă va orientaţi către storcătoare profesionale, trebuie să ştiţi că cel mai ieftin costă în jur de 2.250 euro, preţurile putând ajunge chiar şi la 4.500 euro.

În cazul în care doriţi să cumpăraţi un stand mobil, dotat déjà cu toată aparatură necesară, puteţi scoate din buzunar chiar şi 10.500 euro, potrivit incont.ro.

Idei de afaceri cu sucuri naturale. Cât este profitul estimat

Potrivit afwacerilacheie.ro, dacă vindeţi 150 de pahare de suc pe zi de 3 lei, atunci rezultă încasări de 450 de lei zilnic. Asta înseamnă, conform sursei citate, că într-o lună obţineţi 13.500 de lei, din care trebuie să scădeţi 7.000 de lei, echivalentul costurilor cu fructele şi paharele, plus alţi 2.000 de lei pentru chiria spaţiului. În final, ar rămâne un profit lunar de 4.500 de lei.



Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite