Grupul Superbet creşte salariile de la 1 ianuarie. Cu cât va fi recompensat un nou angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de pariuri SuperBet va introduce, în premieră pentru Baia Mare, pariurile nonsportive.

Grupul Superbet Holding România, angajator din domeniul pariurilor sportive în România, şi-a anunţat cei peste 2.500 de angajaţi din cele aproape 1.000 de agenţii ale grupului că salariul brut va creşte de la 1 ianuarie 2018.

Acesta va varia, pentru noii angajaţi, între 2.600 de lei şi 3.800 de lei cu sporuri si tichete de masă incluse şi în funcţie de oraşul în care îşi desfăşoară activitatea. De precizat că majoritatea angajaţilor sunt casieri sau operatori de agenţie.

Acest anunţ vine după ce în noiembrie compania se angaja să suporte integral contribuţiile angajatorului în salariul brut al angajatului odată cu intrarea în vigoare a noilor modificări fiscale începând cu ianuarie anul viitor.

Pe lângă beneficiile amintite, angajaţii Superbet se mai bucură de training gratuit, asigurare cazare/ masă, decontarea cheltuielilor de transport, bonusuri angajatul lunii, bonusuri de Paşte şi de Crăciun programul Vizitează România, schimb de experienţă internaţional (Polonia), cursuri de engleză, flexibilitate program, o politică de promovare a casierilor în toate departamentele din sediu, etc.

Săptămânal, grupul recrutează forţe noi. „Cursurile de training gratuite, programele de dezvoltare profesională, oportunităţile de promovare, bonurile de masă, asigurarea de sănătate sunt parte a unui pachet de beneficii atractive pentru angajaţi”, spune Augusta Dragic, directorul de resurse umane al Superbet Holding România.

Superbet Holding România contribuie la bugetul naţional cu peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta şi 26 de milioane de euro anul trecut.

Din această toamnă, compania este listată şi pe bursa AERO, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români şi a căror scadenţă va fi în anul 2020.

                                                        

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite