Articol publicitar

Gianmauro Nigretti: „Nu experienţa este cea care decide succesul în afaceri“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeta succesului în afaceri, mai ales în mediul financiar, nu este uşor de descoperit. Gianmauro Nigretti, consilier financiar în domeniul afacerilor internaţionale cu 30 de ani experienţă în domeniu, a împărtăşit însă secretul carierei sale longevive şi al respectului de care se bucură în domeniu.

Gianmauro Nigretti, fondatorul firmei de consultanţă financiară Gianmauro Sherman Nigretti, este de părere că, mai presus de experienţă în domeniul financiar, stau interesul acordat clientului, disponibilitatea de a-l asculta, de a-i înţelege dorinţele şi de a pune bunăstarea acestuia mai presus de interesele personale.

Gianmauro Sherman Nigretti: “Respectul este un ingredient foarte important în contextul relaţiilor profesionale”

„Nu experienţa este cea care decide succesul în afaceri. Atunci când lucrezi cu oamenii, trebuie să renunţi la mândrie. Desigur, respectul este un ingredient foarte important în contextul relaţiilor profesionale, însă trebuie să pui dorinţele şi obiectivele clientului deasupra obiectivelor tale. Să te gândeşti că doar servindu-i interesele cât mai bine cu putinţă vei reuşi, la rândul tău, să te dezvolţi, să îţi construieşti o reputaţie care să te recomande prin excelenţă”, a declarat italianul, consilier financiar în domeniul afacerilor internaţionale, autorul a aproximativ 50 de lucrări de specialitate şi speaker la numeroase seminarii pe subiectul relaţiilor fiscale internaţionale.

Gianmauro Sherman Nigretti a petrecut opt ani în Departamentul de Impozite şi Taxe al multinaţionalei britanice Arthur Young & Co., devenită apoi Ernst & Young în urma fuziunii cu Ernst & Whinney-Murray. Această experienţă l-a ajutat pe Gianmauro Nigretti să dobândească cunoştinţe valoroase în domeniul consultanţei financiare şi o profundă înţelegere a metodelor de lucru în multinaţionale, precum şi o etică profesională desăvârşită.

„Am lucrat cu numeroşi clienţi internaţionali şi cu grupuri industriale de top din toată lumea, inclusiv din Italia. Alături de colegii mei de la Ernst & Young din Amsterdam şi Londra am participat la optimizarea şi restructurarea fiscală a unor grupuri ce operează în industria modei, în industria alimentară, în zona de home&deco şi în industria  băuturilor”, a declarat Nigretti Gianmauro.

Un alt pas important în dezvoltarea profesională şi culturală a italianului a fost experienţa sa în sectorul bancar la Hypo-Vereins Bank în Munich, care astăzi face parte din UniCredit Group, iar apoi la Banca d’America e d’Italia, astăzi Deutsche Bank.

Anii de colaborare cu avocaţi prestigioşi au contribuit, de asemenea, la consolidarea calităţii şi profesionalismului reflectate în serviciile oferite clienţilor, care pot beneficia de consiliere în opt limbi diferite.

„Suntem un partener valoros pentru întreprinderile mici şi medii interesate să investească în afara Italiei. Ne concentrăm toate resursele pentru a le înţelege clienţilor nevoile şi cererile astfel încât să le oferim asistenţă specializată. De la prima întâlnire, iar apoi pe toată durata relaţiei noastre clienţii ne vor avea alături pe mine şi întreaga echipă”, a declarat Gianmauro Nigretti.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite