Fotovoltaice pentru firme: 1.881 de antreprenori care s-au înscris în Electric-Up vor primi până la 100.000 euro. LISTA beneficiarilor admişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

1.881 de antreprenori care s-au înscris în Programul Electric-Up vor primi finanţarea de 100.000 euro, potrivit unui anunţ al Ministerului Energiei, care a publicat lista beneficiarilor admişi.

Ministerul Energiei anunţă că a publicat lista proiectelor admise spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP, privind finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

:LISTA proiectelor admise poate fi consultată AICI

Totodată, a fost publicată şi lista proiectelor respinse.

„Urmează semnarea contractului de finanţare. Contractul de finanţare este transmis prin intermediul platformei informatice, iar termenul de semnare este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorităţii”, a informat Ministerul Energiei.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite