FOTO Maşina lui Ceauşescu şi fostul sediu Rompetrol, scoase la licitaţie. Cât vrea Fiscul să obţină pe ele

0
0
Nicolae Ceauşescu ar fi fost ţinta unui atentat în timpul unei vizite de lucru

Un automobil care a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, confiscat de la omul de afaceri Ovidiu Tender, dar şi fostul sediu al companiei Rompetrol sunt printre cele mai recente licitaţii anunţate de Fisc.

În data de 31 ianuarie 2019, ANAF va scoate la licitaţie un automobil de teren ARO 304, care a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, confiscat de la omul de afaceri Ovidiu Tender, scrie Mediafax. Preţul de pornire al licitaţiei este de 137.000 de lei. Automobilul a fost fabricat în 1977, este gri, are 2.500 de cmc şi a circulat 72.453 de km.

Imagine indisponibilă

FOTO Mediafax

De asemenea, ANAF, prin Direcţia generală executări silite cazuri speciale, a scos la licitaţie sediul din Calea Victoriei al fostei companii Rompetrol, cu un preţ de pornire de 13,6 milioane lei, fără TVA.

Licitaţia va avea loc pe 10 ianuarie 2019. Clădirea are o suprafaţă de 6.099 mp şi este compusă din două tronsoane (parterul nu face obiectul vânzării, pentru că nu aparţine debitorului), la care se adaugă terenurile, cu suprafeţe de 473 mp şi 160 mp.

Debitorul este Oilfield Exploration Business Solutions SA, divizie a KMG International, din compania kazahă de stat KazMunayGas.

ANAF a scos clădirea la licitaţie de mai multe ori, la preţuri din ce în ce mai mici: 27 milioane lei, 20,7 milioane lei.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite