Fiul miliardarului francez Bernard Arnault a fost numit șeful holdingului Christian Dior SE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul cel mare al miliardarului francez Bernard Arnault, Antoine Arnault, a fost numit CEO al holdingului Christian Dior SE, care controlează grupul de companii LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), a trasnsmis vineri agenția franceză de știri Agence France-Presse (AFP).

Dior are un nou CEO. Foto: Shutterstock
Dior are un nou CEO. Foto: Shutterstock

Anterior, această funcție a fost ocupată de Sidney Toledano. 

Arno, în vârstă de 45 de ani, a fost numit simultan și vicepreședinte al consiliului de administrație al holdingului. „Această numire este menită să asigure sustenabilitatea pe termen lung a controlului familiei asupra Christian Dior SE și LVMH Moet Hennessy - Louis Vuitton SE”, a declarat Christian Dior SE într-un comunicat.

Potrivit site-ului ziarului Le Figaro, președintele LVMH, Bernard Arnault, a ocupat din nou primul loc în clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume vineri dimineață , depășindu-l pe Elon Musk. Potrivit publicației, averea lui Arno este estimată la 186,2 miliarde de dolari.

LVMH, fondată în 1987, este un producător de top de bunuri de lux. La sfârșitul anului 2021, profitul net al companiei se ridica la 17,2 miliarde de euro. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite