Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader merg în locul Vioricăi Dăncilă la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader vor participa joi, în locul premierului Viorica Dăncilă, la consultările convocate de preşedintele Klaus Iohannis cu privire la rectificarea bugetară.

„Ţinând cont de invitaţia domnului preşedinte pentru mâine, adresată doamnei prim-ministru, cu toate că se cunoştea programul de vizite externe, totuşi invitaţia a fost lansată. În această situaţie, doamna prim-ministru a decis ca la această reuniune să merg eu, personal, alături de domnul ministru Tudorel Toader”, a declarat Eugen Teodorovici, după şedinţa de Guvern.

Viorica Dăncilă a anunţat că mâine pleacă în Spania, pentru că are acolo o vizită oficială: „Mă voi afla mâine într-o vizită de lucru în Spania. Mă voi întâlni cu omologul meu din Spania şi voi fi primită de Regele Spaniei”.

Preşedintele Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri o scrisoare prim-ministrului Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, în data de 6 septembrie. 

„Consultările vizează clarificarea unor aspecte care ţin de rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite