Directorul interimar al Tarom, Daniela Dragne, şi-a dat demisia. Reacţia companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentare noul avion Tarom

Directorul general interimar al Tarom, Daniela Dragne, numită în funcţie la începutul lunii octombrie, şi-a dat demisia, invocând motive personale. Compania a confirmat demisia.

UPDATE 12.45 Compania Tarom a transmis un comunicat în care confirmă informaţia conform Ileana Daniela Dragne a demisionat din funcţia de director general interimar. 

„Consiliul de Administraţie al Companiei TAROM va fi cel care va face o nouă nominalizare pentru funcţia de conducere a TAROM”, transmit reprezentanţii operatorului aerian.


Daniela Dragne şi-ar fi depus demisia în faţa consiliului de administraţie aseară, invocând, potrivit Digi24, motive personale.

Până la numirea unui nou director, ea va asigura în continuare conducerea companiei.

Daniela Dragne este cel de-al patrulea director al Tarom din acest an. Ea a fost numită în funcţie în data de 4 octombrie, reprezentanţii acţionarului majoritar al companiei, Ministerul Transporturilor, spunând atunci că „mandatul său este pe o perioadă de o lună de zile”. Dragne a condus anterior agenţia Tarom din Tel Aviv.

Recent, Tarom a publicat o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli, care arată că societatea va înregistra pierderi de 206,8 milioane de lei, faţă de 41,2 milioane de lei, cât erau estimate pierderile totale ale companiei în luna septembrie. 

Ca atare, Tarom va concedia 164 de persoane până la sfârşitul anului. „Economia” ar fi de 1,07 milioane de lei lunar, respectiv 12,85 milioane de lei pe întreg anul viitor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite