Digitain și-a deschis o filială la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Digitain și-a deschis cea mai nouă filială în București, sperând că astfel va permite platformei de pariuri sportive și cazino să ofere servicii mai bune clienților tot mai numeroși din regiune.

Un bărbat notează pe telefon numărul cardului cu care plătește la pariuri sportive
Digitain și-a deschis cea mai nouă filială în București

Grupul a explicat că noua sa filială „va cuprinde o echipă de profesioniști cu vastă experiență în domeniu”, care vor lucra îndeaproape cu clienții, pentru a le furniza acestora serviciile și suportul necesare.

Digitain a mai menționat că inaugurarea noului sediu face parte din strategia sa de dezvoltare, acesta fiind primul din multele birouri pe care compania are în plan să le deschidă în lume.

„Suntem încântați să inaugurăm o nouă sucursală la București”, a declarat fondatorul Digitain, Vardges Vardanyan. „Romania este o piață dinamică, în continuă creștere și credem că această nouă filială ne va permite să răspundem mai bine nevoilor clienților și partenerilor noștri din Europa.”

„La Digitain, ne angajăm să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Considerăm că deschiderea noii noastre sucursale din București ne va ajuta să atingem acest obiectiv și suntem nerăbdători să construim o relație puternică cu clienții noștri din Europa”.

„Căutăm în permanență oportunități de creștere și de dezvoltare și, în acest sens, deschiderea noului birou din București reprezintă o dovadă a acestui angajament.”

De asemenea, și Aruze Gaming Europe a anunțat deschiderea primei sale filiale în Europa, cu scopul de a oferi suport dedicat vânzărilor și serviciilor pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Biroul din Țările de Jos va servi drept sediu al operațiunilor de pe piața europeană, compania urmărind să capitalizeze pe piețele menționate mai sus printr-o „abordare regională dedicată și orientată”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite