De ce l-a invitat Ungureanu pe Ion Ţiriac la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu l-a invitat pe omul de afaceri Ion Ţiriac la Palatul Victoria pentru discuţii privind mediul de afaceri, în seria de întâlniri pe care premierul le are cu antreprenorii, după înfiinţarea Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri.

Declaraţia îi aparţine purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu şi-a exprimat, marţi, speranţa că va obţine de la Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri soluţii pentru combaterea evaziunii fiscale şi pentru absorbţia fondurilor europene.

"Consiliul va furniza sugestii pentru asigurarea cadrului corespunzător din partea politicilor guvernamentale atât în ceea ce priveşte conlucrarea între companiile cu capital autohton şi cele cu capital străin din România, în scopul creării unui mediu de coabitare şi cooperare în folosul economiei româneşti, dar şi pentru a asigura cadrul corespunzător pentru a duce la bun sfârşit obiectivele economice ale acestui Guvern. Nu fără subliniere spun că este un consiliu către care mă îndrept în speranţa că obţin soluţii şi în ceea ce priveşte combaterea evaziunii fiscale şi în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene", a spus Ungureanu, la prima reuniune a Consiliului consultativ, la Guvern.

Pe de altă parte, în mass-media au apărut săptămâna trecută informaţii potrivit cărura PDL i-ar fi propus lui Ţiriac să candideze din partea formaţiunii la Primăria Capitalei, însă acesta a refuzat.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri