Cum îţi poţi repara maşina în rate fără dobândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin online de piese şi accesorii auto din România a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai mari bănci în scopul introducerii plăţii în rate fără dobândă pentru achiziţii de piese şi servicii de reparaţii auto.

AutoEco.ro, magazin online de piese şi accesorii auto din România, a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania şi introduce plata în rate fără dobândă pentru achiziţii de piese şi servicii de reparaţii auto 

„AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese şi accesorii auto din România, şi Banca Transilvania le oferă clienţilor posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă orice achiziţie de pe AutoEco.ro şi manopera pentru serviciile de reparaţii auto în service-ul asociat. Posesorii cardului de cumpărături STAR emis de Banca Transilvania pot face achiziţii în 12 rate fără dobândă de pe AutoEco.ro în intervalul 8 octombrie – 10 ianuarie 2019”, a informat compania.

Clienţii care deţin un card STAR îl pot utiliza pentru plăţi pe AutoEco.ro începând cu luna mai a anului în curs. Oferta disponibilă în mod curent presupune plata achiziţiilor în 6 rate egale şi se supune termenilor şi condiţiilor stabilite de Banca Transilvania pentru cardul STAR. 

Clienţii AutoEco.ro beneficiază de multiple opţiuni de plată a comenzilor de piese auto şi a serviciilor adiacente, din care o pot alege pe cea mai potrivită pentru ei: cu cardul online şi la ridicarea comenzii de la sediul AutoEco.ro, în rate, cu cardul de cumpărături STAR de la Banca Transilvania, online sau la sediu, şi în numerar, la sediu sau la livrarea prin curieri.  

„Încă de la introducerea achiziţiilor în rate fără dobândă cu cardul de cumpărături STAR, am văzut un interes imediat pentru acest produs, fapt care a contribuit şi la o schimbare benefică în comportamentul de cumpărare al clienţilor AutoEco.ro. Pentru că acum au şi opţiunea de a plăti în rate fără dobândă, şoferii sunt mai dispuşi să investească în piese auto şi servicii de reparaţii ale maşinilor pe care le deţin atunci când acestea sunt necesare, fără presiunea imediată a costurilor. 

De regulă, şoferii românii tind să amâne anumite achiziţii importante, dar mai costisitoare, dacă acestea nu sunt urgente”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.  

În prezent, cardul STAR este utilizat în 24% din totalul plăţilor online făcute pe AutoEco.ro. În primul an de la introducerea plăţii cu cardul STAR, aproximativ 45% din achiziţiile online de pe AutoEco.ro vor fi achitate cu acesta.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe AutoEco.ro şi achitate în rate, cu cardul STAR, este, în prezent, de 650 de lei. 

În această perioadă a anului, odată cu pregătirea maşinii pentru sezonul rece, pe lângă schimbarea obligatorie a anvelopelor, şoferii trebuie să acorde atenţie sporită la buna funcţionare a bateriei maşinii şi a sistemului de încărcare al acesteia, la termostat, nivelul de ulei de motor, să rezolve orice problemă a ambreiajului şi să se asigure că deţin un kit complet pentru deplasarea în condiţii de iarnă (lanţuri antiderapante, racletă, lichid de parbriz şi soluţii pentru dezgheţarea parbrizului şi a sistemului de închidere al maşinii, ştergătoare adecvate).

Potrivit specialiştilor în piese auto AutoEco.ro, bugetul mediu alocat de şoferi în vederea pregătirii autovehiculului pentru iarnă este de 1.000 de lei. 

AutoEco.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de piese şi accesorii auto din România. Cu o prezenţă în online de 8 ani, AutoEco.ro, marcă înregistrată a Motoreco Parts S.R.L., oferă peste 2 milioane de piese auto pe platforma online, de la peste 400 de producători consacraţi în domeniul industriei auto. Cu o echipă de peste 35 de tehnicieni auto bine pregătiţi, specialişti în piese auto, AutoEco.ro are cea mai bună echipă de consultanţă de specialitate în domeniul auto, în măsură să ofere clienţilor informaţii avizate şi soluţii pentru toate problemele maşinilor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite