Commons deschide al treilea spaţiu de coworking în zona de nord a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Commons Victoria Business Park
Commons Victoria Business Park

Commons deschide în luna octombrie al treilea spaţiu de coworking din Bucureşti. Aflat în zona Băneasa, în clădirea Victoria Business Park, care aparţine IMMOFINANZ, cel de-al treilea spaţiu de coworking al Commons din Capitală întăreşte poziţia companiei pe piaţa de spaţii de birouri din Bucureşti.

Cu o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, spaţiul poate acomoda până la 200 noi membri, în zona dedicată birourilor de tip hot desk şi birouri private. Odată cu lansarea Commons Băneasa, suprafaţa totală de birouri operate de Commons în Bucureşti va depăşi 4000 de metri pătraţi.

Asemănător celorlalte spaţii pe care Commons le gestionează în capitală, preţul unui birou începe de la 190 de euro/ persoană şi poate ajunge până la 300 de euro/ persoană. Commons Băneasa se află la 3 minute de Băneasa Shopping Mall, 20 de minute de centrul oraşului and inclus transport zilnic gratuit cu shuttle bus de la staţia de metrou Piaţa Charles de Gaulle.

Commons Băneasa îşi propune să vină în întâmpinarea nevoilor companiilor şi antreprenorilor care îşi desfăşoară activitatea în zona de nord a capitalei şi sunt în căutarea unui mediu de lucru dinamic, cu un design modern şi adaptabil nevoilor lor.

„Ne bucurăm de creşterea frumoasă pe care am avut-o în Bucureşti şi suntem mândri să găzduim unele dintre cele mai inovatoare şi creative companii şi startup-uri din România. Avem ca obiectiv să creştem comunitatea la peste 500 de membri pana la începutul anului viitor’’, spune David Canta, co-fondator Commons.

Celelalte două spaţii operate de Commons au câştigat deja popularitate în rândul companiilor mici şi mijlocii din Bucureşti, găzduind în prezent peste 250 de membri. Printre clienţii reţelei se numără companii precum: Flixbus, Glami, VICE, Avison Young, Plannable, Typing DNA, Lummetry, Founders Factory dar si organizaţii non-profit precum Camera de Comerţ Româno-Britanică.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite