Clujenii de la Felinvest au finalizat proiectul Cluj Business Campus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj Business Campus

Felinvest SA a finalizat, după o investiţie totală de 27 de milioane de Euro, proiectul Cluj Business Campus, un spaţiu de peste 30.000 mp care cuprinde birouri clasa A şi apartamente.

Proiectul Cluj Business Campus este o investiţie totală de 27 de milioane euro. Etapa finală a proiectului reprezintă o investiţie totală de 14 milioane euro într-o clădire mixtă ce cuprinde spaţii pentru birouri clasa A şi 90 de apartamente şi a fost finalizată în iunie 2020.

În cei peste 30.000 mp, sunt găzduite birouri, apartamente, un bistro, un teren de sport, o sală de fitness, un incubator de afaceri, un parc, o grădiniţă şi o şcoală cu predare după curriculum internaţional, iar campusul urmează să completeze oferta de servicii disponibile cu un spaţiu de co-work şi un barber shop.

Clădirea de birouri CBC 3 este închiriată în proporţie de 75% de către Bitdefender, Catalysts şi Royal School in Transylvania. Angajaţii companiilor partenere au opţiunea de a cumpăra sau închiria apartamente în cadrul campusului. CBC Bistro, CBC Fitness Corner, CBC Park, CBC Football Arena şi evenimentele dedicate comunităţii CBC reprezintă opţiuni de petrecere a timpului liber.

„Companiile care au decis să facă parte din comunitatea CBC sunt inovatoare şi umane. Sunt afaceri care au cunoscut succesul pe plan local şi global preocupându-se în mod real de binele angajaţilor lor. Această preocupare comună ne-a ajutat să devenim partenerul lor de Real Estate, susţinându-le eforturile de a atrage şi reţine o densitate ridicată de talent în companie”, a detaliat Vlad Buzoianu, CEO CBC.

Un aspect diferenţiator al proiectului CBC este faptul că dezvoltatorul şi-a asumat administrarea cotidiană a campusului prin crearea şi operarea facilităţilor sale. Cu excepţia componentei de învăţământ, toate facilităţile campusului sunt operate de către echipa de management CBC, cu următoarele obiective strategice: flexibilitate în adaptarea la nevoile chiriaşilor şi crearea unei comunităţi. 

„Proiectul nostru reprezintă o viziune diferită asupra campusurilor de afaceri, cu o adresare B2B2C. Mai exact, prin filozofia noastră, nu măsurăm dimensiunea proiectului doar în metrii pătraţi pe care îi închiriem companiilor partenere, ci ne concentrăm cu aceeaşi atenţie şi asupra nevoilor oamenilor pe care îi găzduim şi cărora trebuie să le oferim cele mai bune experienţe de birou şi de petrecere a timpului liber, cu accent pe siguranţa şi calitatea vieţii. Nu este un lucru obişnuit în industria noastră ca dezvoltatorii să se concentreze pe formarea de comunităţi şi să aloce resurse pentru acest scop, dar cred ca este modul corect de a privi spre viitorul Real Estate-ului”, explică Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite