Ciucă: Vom adopta un act prin care va fi suplimentat bugetul la programul naţional Anghel Saligny, cu aproximativ 15,5 miliarde lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae ciuca FOTO Facebook
Nicolae ciuca FOTO Facebook

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat suplimentarea programul naţional Anghel Saligny, cu aproximativ 15,5 miliarde lei, banii urmând a fi destinaţi pentru construcţia şi modernizarea drumurilor şi pentru extindere de reţele de gaze.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că în baza unei hotărâri luate marrţi, în coaliţie, Guvernul va adopta un act normativ prin care va fi suplimentat bugetul la programul naţional Anghel Saligny, cu aproximativ 15,5 miliarde, 10 miliarde urmând a fi destinaţi pentru construcţia şi modernizarea drumurilor şi alte  cinci miliarde pentru extindere de reţele de gaze. „În felul acesta, suma totală a programului va fi de 65,5 miliarde” a spus premierul. 

De asemenea, potrivit anunţului făcut de premier, taxa pe valoare adăugată pentru beneficiarii programului de Infrastructură Mare va fi suportată de la bugetul de stat. „Pentru toţi beneficiarii programului operaţional Infrastructură Mare, taxa pe valoare adăugată va fi suportată de la bugetul de stat, pentru domeniile care privesc dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor şi creştere a producţiei de energie, din resurse regenerabile, mai puţin exploatate, şi aici vorbim de biomasă, biogaz şi geotermal”, a spus şeful Executivului. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite