CFR Călători şi-a lansat noul site şi oferă reduceri vizitatorilor la Târgul de Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători şi-a lansat  o nouă variantă a site-ului oficial www.cfrcalatori.ro. Acesta îşi propune să îmbunătăţească experienţa utilizatorului online oferind o interfaţă cu un design atractiv, simplu şi intuitiv, şi totodată un acces facil la informaţiile de interes.

Conţinutul a fost reorganizat devenind  mai uşor de parcurs, în noul format clientul CFR Călători având posibilitatea de a accesa informaţii grupate, din secţiuni distincte, pe tipuri de interes: trafic intern, trafic internaţional, presă, companie, contact, etc. Secţiunile principale precum modulul Mersul Trenurilor şi aplicaţia Bilete de tren online ocupă poziţii dominante în arhitectura vizuală a site-ului.

Noutatea vine laolaltă cu participarea companiei, în perioada 22 – 25 februarie 2018, la cea de a 39-a ediţie a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Compania poate fi găsită la standul nr. 155 din Pavilionul B2, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul CFR Călători, vizitatorii vor putea beneficia de o serie de reduceri sau de informaţii despre oferte disponibile:

  • 45% reducere la biletele emise la stand disponibile la cumpărarea online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.)  pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletterul CFR Călători; cu maxim 30 de zile de anticipaţie şi cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului;
  • vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie 2018,  călătoriile putându-se efectuate până la data de 14 mai 2018 (data călătoriei raportată la maxim 30 de zile anticipaţie) ;
  • Flyere cu promotia de Dragobete (50% reducere pentru călătoria în doi pentru data de 24 februarie 2018)
  • alte reduceri în trafic intern şi internaţional.

CFR Călători va încheia parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenţionează să devină distribuitori autorizaţi de „Bilete CFR Online”.

În luna martie, compania va fi prezentă şi la Târgurile de Turism din ţară, astfel:

  • 2-4 martie 2018: Timişoara, Târgul de Turism Vacanţa
  • 9-11 martie 2018: Craiova, Târgul de Turism al Olteniei
  • 16-18 martie 2018: Iaşi, Târgul de Turism Vacanţa
  • 16-18 martie 2018: Cluj Napoca, Târgul de Călătorii
  • 22-25 martie 2018: Constanţa, Târgul de Turism Vacanţa
  • 23-25 martie 2018: Braşov, Transylvania Tourism Fair

Detalii despre reducerile de la târg sunt disponibile şi pe www.cfrcalatori.ro

 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite