CFR Călători lansează la 1 ianuarie oferta „Trenurile Zăpezii 2015“: bilete mai ieftine cu până la 56% pentru trenurile care circulă spre staţiunile montane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători lansează din 1 ianuarie 2015 oferta de călătorie „Trenurile Zăpezii 2015“, prin care călătorii vor beneficia, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, de reduceri tarifare la trenurile care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani - pentru staţiunile Parâng şi Straja.

Reducerile tarifare sunt de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov, de luni până joi, la clasa a 2-a, 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei şi Petroşani, la clasa a 2-a şi de 31%- 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur.

De exemplu, pe ruta Bucureşti - Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 27,75 lei, cu 9,25 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Pentru Constanţa — Sinaia preţul biletului este de 53,65 lei, cu 17,85 lei mai puţin.

Mai puteţi citi:

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite