Celebrul trader Joe Ross vine in Romania. Afla cum ideile sale se pot transforma in mii de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daca o idee se poate transforma in mii de dolari peste noapte, cu siguranta vorbim despre fascinanta lume a tranzactiilor financiare. Renumitul trader Joe Ross vine in Bucuresti la o conferinta organizata in parteneriat media cu Wall-Street.ro. Afla secretele pietelor si descopera strategiile care te pot ajuta sa traiesti din trading.

Razvan Enache, Wall-Street.ro: Poate un trader incepator sa invete cum sa tranzactioneze profitabil de la un renumit invatat al pietelor sau este doar o chestiune de experienta personala?

Joe Ross: Ambele conteaza, si training-ul si experienta. Oricum, doar pentru ca un renumit "invatat" al pietelor are succes, nu inseamna ca poate fi si un bun mentor sau profesor. In plus, nu orice student este in stare sa invete de la un profesor grozav. Unii pot sa citeasca si sa invete din carti si apoi sa inceapa sa tranzactioneze suficient de bine pentru a acumula experienta necesara marilor succese. Alti studenti au nevoie de training personal sau de un seminar inainte de a intelege suficient de bine cum sa inceapa tranzactionarea.

CITESTE INTREGUL INTERVIU PE WALL-STREET.RO!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite