Cea mai mare bancă din România anunţă că poate amâna până la trei rate la credite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare bancă din România anunţă că le oferă clienţilor posibilitatea amânării până la trei rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de această perioadă.

Banca Transilvania susţine că clienţii care au dificultăţi temporare la plata ratelor - fie de natură medicală, carantină, izolare, fie din cauza situaţiei economico-financiare conjuncturale - sunt îndrumaţi să contacteze banca pentru identificarea soluţiei potrivite. Facilităţile se aplică la solicitarea clienţilor afectaţi de actualul context, prin apelarea echipei Customer Care, disponibilă 24h/24 la numărul de telefon 0264 308 080.

„Din punct de vedere operaţional, implementarea soluţiilor de amânare prevăd prelungirea perioadei de creditare, fără niciun fel de costuri suplimentare, cu numărul de luni aferent. Excepţie este creditul Prima Casă, unde amânarea înseamnă redistribuirea ratelor lunare amânate pe perioada rămasă de creditare, în contextul actual al legislaţiei. Banca a pregătit fluxuri de lucru care să elimine deplasarea clienţilor la bancă”, afirmă reprezentanţii băncii.

Săptămâna trecută, Banca Transilvania a anunţat o serie de măsuri pentru clienţi. Mai precis, pentru cei peste 500.000 de posesori de carduri de credit s-a prelungit perioada de graţie până în 25 mai. Clienţii nu au nicio obligaţie de plată în martie şi aprilie a.c., prima fiind în luna mai a.c. BT a început, de asemenea, preluarea solicitărilor de amânare la plata ratelor pentru clienţii credite imobiliare care au dificultăţi financiare cauzate de actualul context.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri