Ce bancă oferă dobânzi de până la 4% pe an la depozite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depozitele la bănci sunt cele mai recomandate instrumente în cazul românilor cu venituri mici

În contextul majorării continue a dobânzilor la creditele în lei, cauzată de creşterea indicelui ROBOR la 3 luni, o bancă majorează şi dobânzile la depozitele în lei.

TBI Bank a anunţat că a majorat, începând din iulie 2018, dobânzile acordate la depozitele în lei pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi spori câştigurile din sumele economisite şi depuse la bancă. Astfel, cea mai mare dobândă oferită este de 4% pe an la depozitele în lei constituite pe 36 luni.

Oferta de produse de economisire a TBI Bank cuprinde o gamă largă de maturităţi – de la 1 lună la 36 de luni – cu dobânzi fixe la depozitele în lei cuprinse între 1,7% şi 4% pe an, în funcţie de perioada aleasă. Depozitele TBI Bank pot fi constituite atât online, cât şi în agenţiile băncii.

Noile dobânzi pentru depozitele la termen în lei:

TERMEN DOBÂNDA ANUALĂ 1 lună 1,7% 3 luni 2,25%                                           6 luni 2,75% 9 luni 2,9% 12 luni 3,25% 18 luni 3,35% 24 luni 3,5% 36 luni 4%

 

„Românii au nevoie de soluţii pentru ca economiile lor să nu fie erodate de inflaţie. Pentru că ne dorim să oferim clienţilor încredere, confort şi produse care să facă diferenţa în economia vieţii lor, am decis majorarea dobânzilor la toate depozitele în lei”, a declarat Denis Căciulă, Director Management Depozite în cadrul TBI Bank.

Clienţii TBI Bank îşi pot administra economiile atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât şi online, simplu şi rapid, fără niciun comision de administrare a contului. Pentru depozitele în lei deschise online nu sunt percepute comisioane de transfer bancar, de administrare sau de retragere.

TBI Bank este deţinuta de TBIF Financial Services (Olanda), o companie a Grupului 4finance –grup de creditare online şi pe mobil din Europa. Depozitele deschise la TBI Bank sunt garantate  în limita sumei de 100.000 de euro per deponent. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite