Când e Black Friday 2019 la eMAG. Anunţul oficial al companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne apropiem de luna noiembrie, aşa că ne pregătim de Black Friday 2019. Printre primele companii care au anunţat oficial când vin cu reducerile anului este retailerul eMAG.

Black Friday la eMAG va avea loc în data de 15 noiembrie, a anunţat oficial compania, marţi. 

Black Friday este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte şi reduceri pregătite special pentru această zi, cunoscută şi drept Vinerea Neagră.

De obicei, printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday a eMAG în România se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion şi articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală pentru adulţi şi copii, mobilă, jucării şi anvelope. Black Friday la eMAG înseamnă şi reduceri de la partenerii din Marketplace.

Black Friday 2018

Pentru Black Friday 2018, eMAG a inclus în promoţie peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace. Printre acestea s-au numărat bilete de avion şi la festivaluri, pachete turistice, servicii de înfrumuseţare, ceasuri de lux sau metale preţioase.

În topul vânzărilor au intrat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alături de produse IT, pentru casă şi bricolaj, articole fashion şi de îngrijire personală. Pe lângă smartwatch-uri şi console de jocuri, au fost adăugate în coş maşini şi sute de mii de anvelope de iarnă, precum şi alte produse de sezon: freze de zăpadă, aeroterme, instalaţii de brad şi jucării. 

De Black Friday 2018, eMAG a înregistrat 9,5 milioane de vizite concretizate în 227 ani, 341 zile, 16 ore petrecute de clienţi pe site-ul retailerului. Doar în primele cinci secunde numărul de comenzi a fost de 21.170.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite