Vine o nouă criză: Bank of America spune că investitorii se tem de instalarea rapidă a recesiunii

Vine o nouă criză: Bank of America spune că investitorii se tem de instalarea rapidă a recesiunii

Temerile de recesiune în rândul administratorilor de fonduri de investiţii  au ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 10 ani, respectiv momentul declanşării ultimei crize economico-financiare globale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui sondaj realizat de Bank of America şi dat marţi publicităţii, aproximativ 38% dintre investitorii chestionaţi se aşteaptă la o recesiune pentru anul viitor. Această cifră a fost de 34% în sondajul din august, cel mai mare răspuns din octombrie 2011.
 
Sondajul, realizat pe 235 de manageri de fonduri cu active de 683 miliarde de dolari, a dezvăluit că investitorii consideră stimulentul fiscal german ca fiind cel mai ridicat potenţial al activelor de risc în următoarele şase luni.
 
Riscul unei recesiuni globale este cel mai ridicat din august 2009, potrivit unui sondaj al administratorilor de fonduri, având în vedere încetinirea creşterii economice, a comerţului şi a incertitudinii politice. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările