Iranul stabileşte tarife în dolari pentru zborurile interne pentru străini

Iranul stabileşte tarife în dolari pentru zborurile interne pentru străini

Foto: pixabay.com

Tariful va fi de 100 de dolari pentru zborurile interne de mai puţin de o oră şi de 150 de dolari pentru zborurile mai lungi, conform agenţiei iraniene de ştiri IRNA.

 TEHERAN, 25 iunie. /TASS/. Autorităţile iraniene introduc noi reguli pentru tarifarea biletelor de avion pentru zborurile interne, tariful pentru care pentru străini va fi acum calculat în dolari SUA. Asociaţia aeriană iraniană a anunţat acest lucru sâmbătă.

„Taritul va fi de 100 de dolari pentru zborurile interne sub o oră şi de 150 de dolari pentru zborurile de peste o oră”, a spus IRNA în declaraţie .

În acelaşi timp, nu este specificat la ce curs va fi calculat dolarul american pentru a plăti biletele în rial iranieni. Există mai multe cursuri de schimb în ţară. Astfel, valoarea de piaţă a dolarului american în casele de schimb valutar este de câteva ori mai mare decât cursul oficial de stat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările