Bonami şi-a lansat propriul serviciu de curierat

0
0
bonami-curier Foto Bonami

Începând din iunie, magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni, oferă transportul pentru piesele de mobilier până în locuinţa clientului prin Curier Bonami.

Serviciul premium este disponibil momentan doar în Bucureşti. „Mă bucur ca am reuşit să dezvoltăm acest proiect pentru piaţa românească, este cel mai important pas pe care îl facem în România, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. Dorim să le oferim ce este mai bun, atât în materie de produse, cât şi în ceea ce priveşte serviciile.“, a menţionat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

 „Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinţei clientului, ci şi  montajul, preluarea ambalajelor şi a piesei vechi de mobilier, daca este cazul.“, a mai explicat Vopařil.

Trendul din ultimul an şi jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propriul cămin, a favorizat magazinul online, piaţa din România înregistrând o creştere de 40% în 2020, faţă de anul anterior şi de 20% în primele 5 luni din 2021.

De asemenea, Bonami şi-a modificat profilul, devenind dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier şi accesorii, o sursă de inspiraţie pentru design interior prin colaborările realizate cu celebrităţi locale, arhitecţi şi designeri.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite