Blue Air se retrage de pe un mare aeroport din România: „Anulăm zborurile cu efect imediat”

0
0
blue air

Blue Air a decis să anuleze toate zborurile pe care le efectua de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara, cu efect imediat, acuzând că „prezenţa companiilor româneşti pe piaţa din Romania deranjează din ce în ce mai tare“.

Zborurile Timişoara-Iaşi-Cluj sunt anulate cu efect imediat, anunţă compania pe pagina de Facebook. Întrebaţi dacă vor mai opera curse Timişoara-Constanţa, altă rută efectuată de pe aeroportul vestic, reprezentanţii companiei au spus: „Din păcate, nu vom mai opera zboruri de pe aeroportul din Timişoara”.

„ANUNŢ IMPORTANT!

Stimaţi pasageri,                   
Din cauza fricţiunilor create de către Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara suntem nevoiţi să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timişoara-Iaşi-Cluj cu efect imediat.
Este păcat ca după o lungă colaborare să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezenţa companiilor româneşti pe piaţa din Romania deranjează din ce în ce mai tare. 
Operarea zborurilor pe acestă rută se suspendă începând cu data de 17 Februarie 2018”, este mesajul postat de companie pe Facebook.

Ce trebuie să facă pasagerii afectaţi

Compania susţine că regretă situaţia întâmpinată şi le cere pasagerilor afectaţi să contacteze compania pentru rezolvare.

„Pentru pasagerii afectaţi de această situaţie, vă rugăm să ne oferiţi prin intermediul unui mesaj privat codul rezervării dumneavoastră pentru a vă putea oferi soluţii personalizate”, spun reprezentanţii Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească. Ea a preluat acest loc de la Tarom în anul 2016, când a depăşit compania de stat după numărul de pasageri transportaţi.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite