Blue Air lansează o rută directă către Madeira

0
Publicat:
Ultima actualizare:
blue air Foto Blue Air

Blue Air îşi extinde reţeaua în Portugalia adăugând în premieră un serviciu direct Bucureşti – Funchal în Vara 2022, a informat miercuri compania aeriană.

Începând cu 9 aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri săptămânale între Bucureşti Otopeni şi Funchal, Madeira. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare şi toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 noi, de ultimă generaţie.

Cea mai recentă destinatie de Vara 22 a Blue Air completează portofoliul imbatabil de leisure, oferind în acelaşi timp si mai multe opţiuni pentru călătorii de vacanţă la cele mai accesibile preţuri. Desemnată cea mai bună insulă de vacanta din lume şapte ani la rând, Madeira oferă un mix unic de leisure, care combină vinul şi gastronomia, aventura şi cultura, peisajele uimitoare şi caracterul local într-o experienţă completă.

Începând cu 9 aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri săptămânale intre Bucureşti si Funchal după următorul program:

Sâmbăta

OTP 14:00 FNC 17:45

FNC 18:30 OTP 1:40

*Ore locale

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer, Blue Air:

„Suntem încântaţi să anunţăm noul serviciu direct de la Bucureşti la Funchal, deservit de aeronavele noastre Boeing – 737-MAX-8 noi, extrem de confortabile si extrem de eficiente din punct de vedere al protectiei mediului. Cu zboruri catre Madeira, Porto şi Lisabona, Blue Air ofera acum acces direct si rapid catre cele mai iubite destinatii din Portugalia şi devine cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia şi România.

În vara 2022, Blue Air se angajează să ofere o selecţie de leisure remarcabilă, pentru a veni în întâmpinarea apetitului crescut de călătorie al clienţilor săi, care îşi doresc să compenseze doi ani de restricţii de mobilitate. Madeira este cel mai bun exemplu de experienţă completă de vacanţă, fiind o destinaţie spectaculoasă şi ofertantă pe tot parcursul anului.”

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe www.flyblueair.com şi în aplicaţia mobilă Blue Air.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite