Biletele la 6/49 ar putea fi vândute online. Ce premii se vor oferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt numitul director general al Loteriei Române, Alexandru Croitoru, a anunţat deja schimbări de strategie, susţinând că deja se lucrează la implementarea unui sistem prin care biletele să poată fi vândute online, scrie money.ro.

”Cum ar fi să putem juca la loto de pe tabletă sau de pe telefon? Suntem în anul 2019 şi cred că trebuie să ţinem pasul cu tehnologia şi cu tendinţele din acest domeniu. Acum nu pot să fac o estimare exactă pentru finalizarea proiectului, însă pot să vă spun că deja se lucrează la asta şi ne aşteptăm ca în cursul anului viitor să fim gata”, a declarat Alecandru Croitoru pentru money.ro.

Un alt proiect al noului director general este diversificarea premiilor oferite de loterie. ”De câţiva ani, destul de mulţi dacă e să mă întrebaţi pe mine, nu se mai dau apartamente sau maşini la Loteria Română. Vom reîncepe cât mai curând să oferim autoturisme, dar şi vacanţe, urmând ca în viitor să revenim la practica de a pune la bătaie şi apartamente”, a declarat Alexandru Croitoru. Asta pe lângă premiile în bani care sunt deja oferite.

După 11 ani de când lucrează în companie, Alexandru Croitoru a fost numit miercuri director general al Loteriei Române, după demisia lui Ovidiu Portariuc.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite