Subvenţii 2016: când pot afla fermierii exact ce sumă primesc pe hectar

Subvenţii 2016: când pot afla fermierii exact ce sumă primesc pe hectar

APIA nu a finalizat verificările solicitate de legislaţie, pe baza hectarelor/ efectivelor de animale determinate astfel că nu se ştie care va fi cuantumul plăţii pe hectar sau efectivele de animale FOTO: Guliver/ Getty Images

Suma alocată pentru sprijinul cuplat aferent anului 2015 este de 219.064.000 de euro. Potrivit unor informaţii ale APIA, furnizate pentru Agrointeligenţa, pentru finanţarea sprijinului cuplat se utilizează maxim 15 % din plafonul naţional anual UE din care cel puţin 2% este utilizat pentru sprijinirea culturilor proteice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest moment, APIA nu a finalizat verificările solicitate de legislaţie, pe baza hectarelor/ efectivelor de animale determinate astfel că nu se ştie care va fi cuantumul plăţii pe hectar sau efectivele de animale.
 
Acestea se stabilesc anual prin Hotărâre de Guvern, în urma finalizării tututor verificărilor solicitate de legislaţie, pe baza hectarelor/ efectivelor de animale determinate.
 
Citiţi mai multe despre subvenţiile alocate fermierilor pe hectar în 2016 pe Agrointeligenţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările