Poşta Română intră în secolul XXI: introduce plata cu cardul la ghişeu

Poşta Română intră în secolul XXI: introduce plata cu cardul la ghişeu

Poşta Română va introduce posibilitatea plăţii cu cardul bancar la ghişeu, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârşitul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din oraşele mari, municipii şi capitale de judeţ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în oraşele mai mici şi comunele mai mari”, au declarat pentru profit.ro surse din cadrul Poştei Române.

Licitaţia pentru cele 1.000 de POS-uri a fost lansată în luna mai, iar aparatele vor fi montate în maximum 60 de zile de la semnarea contractului, conform caietului de sarcini al licitaţiei.

Poşta este cel mai mare operator local de profil, are peste 23.000 salariaţi şi o reţea teritorială de aproximativ 5.600 de unităţi. Compania este controlată de Ministerul Comunicaţiilor – 93,52% şi Fondul Proprietatea – 6,48%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările