Ce salarii şi ce sporuri pentru condiţii vătămătoare au inspectorii Fiscului

Ce salarii şi ce sporuri pentru condiţii vătămătoare au inspectorii Fiscului

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, care sunt salariile nete ale funcţionarilor din cadrul in stituţiei pe care o conduce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salariul maxim al unui inspector ANAF este 6.200 lei net, a declarat preşedintele ANAF Lucian Heiuş. „Aceşti oameni se duc şi stabilesc rapoarte de inspecţie şi decizii de impunere poate de milioane de euro, luptându-se cu avocaţi foarte bine plătiţi, dar care este normal”, a afirmat Heiuş, scrie Hotnews.
 
El este de părere că ar trebui făcut un fond de premiere pentru cei care încasează sume spectaculoase - să fie recompensaţi suplimentar.
 
Potrivit acestuia, salariul unui funcţionar trebuie să aibă o cotă fixă şi una variabilă în funcţie de rezultatele activităţii.
 
Un asistent are 3.600 net, iar un director ANAF 9.600 lei net.
 
Numărul total de angajaţi ai Ministerului Finanţelor, în subordinea căruia se află ANAF, este de 24,323
persoane.
 
Cel mai mic spor de condiţii vătămătoare plătit în luna martie a fost de 688 de lei, iar cele mai mari au fost de 1.938 lei – plătit secretarului general al ANAF, 1.862 lei – plătit secretarului general adjunct şi 1.448 lei pentru consilieri.
 
Redăm mai jos datele oficiale ale ANAF privind salariile plătite în luna martie pentru toate funcţiile din cadrul aparatului propriu al ANAF:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările