Au început o afacere cu 1.000 de euro. Cine sunt tinerii care vând sute de perechi de pantofi şi genţi handmade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wall

Lucrau amândoi în domeniul publicităţii, însă îşi doreau independenţă personală şi financiară şi un business care să fie doar al lor. Wilhelmina Tambac şi Daniel Ştefan au mizat pe nevoia femeilor de a-şi cheltui banii, iar în 2013 au început să creeze pantofi, fără să ştie că în câţiva ani vor ajunge să vândă sute de produse pe lună şi să aibă afaceri de peste 100.000 de euro.

Wilhelmina Tambac (28 de ani) s-a implicat încă de la 16 ani în campanii publicitare, pentru că mai apoi să îşi înfiinţeze propria agenţie. 

  

 "Din dorinţa de a fi independentă financiar am început să lucrez începând cu vârsta de 16 ani în diferite campanii publicitare (promoţii, hosting, consultanţă). Ulterior, mi-am folosit experienţa în agenţii de BTL (below the line-publicitate pe termen scurt n.red), după care a urmat decizia de a-mi înfiinţa propria agenţie. Know how-ul l-am dobândit tocmai din relaţii interumane din cadrul joburilor", spune aceasta. 

  

În acelaşi timp, Daniel Ştefan (32 de ani) a lucrat încă din timpul facultăţii, în diferite agenţii de BTL, unde coordona proiecte pe teren, prin jobul sau cunoscând-o şi pe Wilhelmina, care i-a devenit ulterior partener în afaceri.

Citeşte mai mult pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite