ANAF vrea să vândă la licitație bijuterii de 2 milioane de lei

0
Publicat:

ANAF organizează, în perioada imediat următoare, licitații pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase care au un preț cumulat de aproape două milioane de lei.

ANAF vrea să vândă bijuterii de 2 milioane de lei
ANAF vrea să vândă bijuterii de 2 milioane de lei

Pentru licitațiile care se vor organiza în București, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în data de 23.11.2022, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov, astfel:

- în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop (săcculeț cu bani petcetluit care se trimitea prin poștă - n. red.) care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.

- în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, str. Alexandru Vlahuță, nr.59, jud. Brașov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

Reamintim că ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.

În urmă cu câteva săptămâni, ANAF anunța că a încasat peste 325.000 de lei din vânzarea a 136 de bijuterii din aur.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite