Americanii de la DocuSign au încheiat un parteneriat cu furnizorul român de soluţii de transformare digitală Trans Sped

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Ivan, CEO Trans Sped
Camelia Ivan, CEO Trans Sped

Americanii de la DocuSign au încheiat un parteneriat cu furnizorul român de soluţii de transformare digitală, au informat cele două companii.

„Sprijinim dezvoltarea identităţii digitale şi a criptografiei în domeniul sănătăţii, pentru a putea asigura cel mai înalt nivel de securitate şi siguranţă a datelor medicale. Trans Sped este un membru extrem de dinamic al consorţiului nostru, iar această nouă integrare cu DocuSign va fi foarte utilă pentru companiile farmaceutice şi de biotehnologie“.

Compania românească Trans Sped, furnizor de soluţii de transformare digitală, a semnat un parteneriat cu firma americană DocuSign, specializată în soluţii de document management, prin care utilizatorii acesteia, inclusiv jucători globali din domeniile sănătăţii şi biotehnologiei, pot obţine semnături electronice cu certificat digital calificat.

Thibault de Valroger

„Suntem încântaţi că Trans Sped a decis să se alăture reţelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci şi un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală în domeniul sănătăţii şi al biotehnologiei. Prin contribuţia Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere e-signature şi să susţină procesul de transformare digitală pentru clienţii săi“, a declarat Thibault de Valroger, sr. director business development, DocuSign.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite