Alocaţiile copiilor nu se majorează de la 1 martie. Dragnea dă vina pe Iohannis: Pentru a arăta cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău şi copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că nu se pot majora alocaţiile copiilor de la 1 martie, din cauza preşedintelui Klaus Iohannis, care a atacat bugetul de stat la Curtea Constituţională.

Liviu Dragnea a criticat „acţiunea iresponsabilă a preşedintelui României, care a atacat bugetul de stat la Curtea Constituţională”, spunând că „şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi”.

„Consecinţele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocaţiile la copii. Pentru a hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău şi copiilor din România”, a spus Dragnea, acuzându-l pe Iohannis că „vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România”. 

El a comentat şi propunerea ca  Guvernul să adopte ordonanţă pentru a mări alocaţiile de la 1 martie, atribuită PNL. „Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi, încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiu bugetar creat", a explicta liderul PSD.

Referindu-se la comtestaţia depusă de preşedinte la CCR, el a susţinut că "prin acest atac, preşedintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România, sau din toate celelalte programe din educaţie, din sănătate care sunt extrem de importante pentru români.

„Totul, pentru a mai împiedica Guvernul pentru a mai aduna câteva măsuri foarte bune. El este într-o campanie proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât, călcând peste orice cadavre, să mai ia un nou mandat”, a conchis Dragnea.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri