Al cincilea şef al Tarom din acest an: Werner Wolff, fost director din cadrul Automobile Bavaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania naţională de transport aerian Tarom a numit cel de-al cincilea şef din acest an: Werner Wolff fost director din cadrul Automobile Bavaria. El va avea un mandat de director general interimar, de numai patru luni.

„Compania TAROM informează faptul că, în urma şedinţei de astăzi, 20 noiembrie 2017, a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM , în temeiul Legii 31/1990, a fost numit domnul Wolff Werner-Wilhelm în funcţia de Director General TAROM Interimar cu un mandat pentru o perioadă de patru luni”, anunţă compania într-un comunicat.

Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliu de Administraţie Tarom, potrivit reprezentanţilor companiei.

Wolff a ocupat, din 2012 până în prezent, funcţia de director general al Banat Group, dealer în cadrul reţelei Automobile Bavaria.

Tarom a anunţat recent demisia Ilenei Daniela Dragne, al patrulea şef al companiei din acest an, din funcţia de director general interimar.

Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste pierderi sunt de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite