AFI Palace Cotroceni are cel mai mare parc de aventură dintr-un mall european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti anunţă lansarea AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulţi cu peste 25 de provocări cu grade diferite de dificultate, dar şi un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct se află la aproape 26 de metri inălţime, comparabil cu înălţimea unei clădiri cu nouă etaje.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Pânza a fost realizată din aproape un kilometru de sfoară şi conţine peste 100 de metri de noduri, care formează legăturile. Tot aici a fost instalată şi cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

În afară de parcul de aventură, oferta de entertainment din AFI Cotroceni a fost completată şi cu alte proiecte, precum centrul de distracţie MaxFun, locul de joacă pentru copii Gymboland, precum şi serviciul ice karting, introdus în premieră în România.

AFI Aventurier va fi deschis publicului din 1 septembrie, zilnic, între orele 10:00 – 23:00.

Potrivit rezultatelor publicate recent, mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală a înregistrat în primul semestru un venit operational net de 16,5 milioane de euro, cu 8,6% peste nivelul din prima jumătate a anului trecut.

Vânzările magazinelor din mall au crescut cu 14% în primele şase luni ale acestui an, la peste 112 de milioane de euro. Şi numărul vizitatorilor a crescut cu 5,5%, cu o rată de ocupare a centrului comercial de aproape 99%.

Mallul AFI Palace Cotroceni din Capitală este principalul activ al grupului cu capital israelian AFI Europe România.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite