Afacerile Bilka au crescut cu peste 40% în primele cinci luni ale anului

0
0
Bilka Steel FOTO bizbrasov.ro
Bilka Steel FOTO bizbrasov.ro

Bilka Steel, cel mai mare producător român de învelitori metalice (ţigla metalică), a înregistrat la finalul lunii mai o creştere a cifrei de afaceri de 43 de procente comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2013.

Cresterea afacerilor Bilka din acest interval a fost sustinuta, pe langa investitiile realizate la inceputul anului, de trendul ascendent al pietei de acoperisuri metalice si de conditiile meteo favorabile. ”Piata a inregistrat o crestere de aproximativ 5%, dupa estimarile noastre. Acest aspect s-a simtit intr-un mod pozitiv si in vanzarile companiei. Diferenta pana la 43 de procente se datoreaza partenerilor nostri, pe de-o parte furnizorii de materie prima si pe de alta parte distribuitorii si montatorii, cu care am reusit sa punem la punct un sistem logistic performant de tip supply chain management. Cheia in aceasta industrie este flexibilitatea si rapiditatea cu care companiile transforma o masurare a unei cladiri intr-un acoperis durabil ”, a declarat Horatiu Tepes, proprietarul Bilka Steel.

Noua linie de productie a sustinut cresterea Bilka Steel

Compania din Brasov a pus in functiune la sfarsitul lunii aprilie o noua linie de productie care creste capacitatea de productie pentru tigla metalica Clasic cu 30%. Aceasta investitie face parte din programul investitional demarat la inceputul anului, care se ridica la aproximativ cinci milioane de euro si se va finaliza in 2016.

”Pana acum ne-am concentrat si am reusit sa avem o capacitate mare de livrare, un sistem logistic rapid si relatii de colaborare cu distribuitorii la nivelul intregii tari.. Noua linie de productie va permite o mai mare flexibilitate a fluxurilor de productie. In perioada de sezon din anii trecuti produceam la capacitate maxima, iar fara aceasta investitie suntem siguri ca anul acesta, in perioada iunie-octombrie, nu am fi reusit sa facem fata comenzilor”, a precizat Horatiu Tepes.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite