Mai bogaţi în informaţie şi cu un pachet nou de soluţii în domeniu. Veniţi cu sete de cunoaştere şi plecaţi cu un bagaj complet de cunoştinţe, care vă vor ajuta să înfrângeţi concurenţa. Şi asta nu este tot!

Compania UTILBEN a gândit şi planificat un eveniment pentru toţi antreprenorii, constructorii şi fermierii, pentru toţi fanii echipamentelor performante care ne fac munca şi viaţa mai uşoare, un eveniment dedicat cunoscătorilor şi tehnicienilor. În 12 septembrie, Ziua Pasionaţilor de Utilaje a reunit toate aceste aspecte şi chiar mai mult. UTILBEN a organizat un forum de discuţii cu specialişti în domeniu, o licitaţie de utilaje cu preţul de pornire zero şi a oferit posibilitatea de a testa cele mai noi echipamente şi oportunitatea de a discuta faţă în faţă cu producători şi furnizori de renume. Mai mult, cei prezenţi la ZPU au beneficiat de discount-uri speciale, doar în ziua evenimentului.

Licitaţia UTILBEN, organizată în colaborare cu partenerul COLOSUS, a fost prima de acest fel din Europa. Prima vânzare publică ON Live pentru utilaje, ale căror preţuri pornesc de la zero, pentru cei care caută un tractor sau poate un mini-excavator. Şi, pentru că suntem în secolul tehnologiei, participanţii se vor înscrie pe site-ul www.zpu.utilben.ro şi vor licita cu ajutorul smartphone-ului personal, în ziua de joi, 12 septembrie. În plus, acest sistem inovator a permis participarea la vânzarea publică de utilaje fără ca prezenţa la eveniment să fie obligatorie. Ineditul licitaţiei este posibilitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica. Pe lângă implicarea socială şi notorietatea care vin la pachet cu această investiţie, câştigătorul va putea amenaja cum crede de cuviinţă sectorul de drum pe care însuşi regele Carol I l-a bătut la pas. Aşadar, veţi avea şansa de a face istorie!

Ineditul licitaţiei a fost posibilitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica. De puţine ori în viaţă avem şansa să lăsăm o urmă ce nu va fi ştearsă de patina timpului. Să facem ceva memorabil şi numele nostru să dăinuie. Să facem parte din istorie. Via Transilvanica este mai mult decât un traseu turistic, este un drum care uneşte. Uneşte România, de la Drobeta-Turnu Severin la Putna, dar, mai ales, uneşte oameni. Circuitul de 950 de kilometri are un impact pozitiv major asupra comunităţilor pe care le uneşte şi contribuie decisiv la dezvoltarea zonelor pe care le străbate. Din locul pe unde a intrat Regele Carol I în ţară şi până în locul unde se odihneşte acum Ştefan cel Mare.

Ziua Pasionaţilor de Utilaje a fost, locul de întâlnire al producătorilor şi furnizorilor de echipamente, ataşamente şi accesorii, reprezentanţi service şi manageri din domenii conexe. Printre invitaţii speciali, s-au numărat Rick Albin, fondatorul licitaţiilor Caterpillar în SUA, Marius Maier, managing partner la CMC Group – firmă de asigurări care are capital 100% românesc –, şi Andrei Spătaru, fondatorul IBC Focus – companie lider de piaţă în monitorizarea proiectelor de construcţii. Temele de discuţie au fost viitorul industriei de profil, strategii şi tehnologii care duc spre eficientizare, precum şi utilaje şi echipamente de ultimă generaţie. În plus, pe lista invitaţilor, s-au aflat specialişti în domeniu şi lideri consacraţi, care şi-au împărtăşit experienţa lor şi au dezvăluit secretele succesului lor.

Ziua Pasionaţilor de Utilaje a reprezentat oportunitatea ideală de a vedea cele mai performante echipamente la lucru. Pe lângă expoziţiile de utilaje şi ataşamente, doritorii le-au putut testa personal. Operatorii UTILBEN au montat şi folosit o varietate de ataşamente şi accesorii pe utilaje, astfel încât participanţii să aibă imaginea completă a dotării perfecte pentru nevoile fiecăruia. Totodată, cei prezenţi au asistat la demonstraţii de virtuozitate ale echipamentelor şi ale specialiştilor care le-au manevrat. Un adevărat show al giganţilor, o expunere a calităţilor şi versatilităţii utilajelor!

Fiecare participant la Ziua Pasionaţilor de Utilaje a beneficiat de oferte speciale, în adevăratul sens al expresiei. Cei prezenţi au avut oportunitatea să achiziţioneze echipamente, ataşamente şi accesorii, direct de la producători. Prin simpla înscriere la ZPU, toţi participanţii au avut acces la ofertele anului în materie de utilaje performante şi au putut achiziţiona echipamente la preţuri speciale, doar în ziua evenimentului. Astfel, cei prezenţi au avut garanţia că doar la sediul UTILBEN au putut găsit utilajul pe care şi-l doreau, la cel mai bun preţ de pe piaţă!

Ziua Pasionaţilor de Utilaje a coincis cu momentul introducerii leasing-ului operaţional în oferta UTILBEN. Această modalitate de achiziţie a unui echipament este special gândită pentru constructorii şi fermierii care vor să folosească un utilaj timp de 3 ani, la costuri minime. Leasing-ul operaţional funcţionează ca o chirie, 100% deductibilă pentru cumpărător. După perioada contractuală de 3 ani, instituţia financiară nebancară care a finanţat achiziţia îşi recuperează echipamentul, iar dumneavoastră v-aţi făcut treaba, fără cheltuielile şi stresul reprezentate de o achiziţie propriu-zisă. În plus, leasing-ul operaţional nu blochează cash flow-ul companiei dumneavoastră, pentru că nu necesită plata unui avans pentru utilaj. Dar sunt şi alte avantaje, pe care participanţii le-au descoperit la ZPU.

Ziua Pasionaţilor de Utilaje. Un eveniment special creat pentru proprietarii de echipamente performante şi pentru cei care şi le doresc, manageri şi antreprenori în domeniu, constructori şi fermieri, specialişti şi tehnicieni. Locul perfect unde oricine şi-a putut găsi produsul dorit, la preţul potrivit. În 12 septembrie, sediul UTILBEN din Cluj-Napoca a fost locul unei zile de neuitat, o zi a utilajelor fiabile!

Înscrierile se fac pe zpu.utilben.ro