Piata de M&A în 2013: Tranzacţii mai putine şi mai mici. Au apărut achizitii în domeniul bancar, dar dispar cele din energie

Piata de M&A în 2013: Tranzacţii mai putine şi mai mici. Au apărut achizitii în domeniul bancar, dar dispar cele din energie

Ioana Filipescu, partener Raiffeisen Investment FOTO Adevărul

Primele cinci ale anului au adus mai putine tranzactii si de o valoare mai mica comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, au declarat specialistii in fuziuni si achizitii in cadrul M&A Outlook 2013, conferinta organizata de Wall-Street.ro in parteneriat cu Ernst&Young, Erste Asset Management, Raiffeisen Investment si casa de avocatura Peli Filip.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ioana Filipescu, partener Raiffeisen Investment:
Spre deosebire de anii precedenti, in primele luni ale acestui an am vazut multe tranzactii in zona de servicii financiare, deci, intre anumite limite, se poate. Insa pe fondul volatilitatii de reglmntare, nu mai vedem tranzactii in sectorul energetic. Au fost mai putine tranzactii fata de primele 5 luni din 2012 si valorile sunt mai mici, dar, pe de alta parte, analizele la cinci luni nu inseamna nimic in domeniul asta.

Citeşte articolul integral şi vezi VIDEO  pe wall-street.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările