Fiul lui Silviu Prigoană intră în afacerile de prindere şi relocare a câinilor vagabonzi

Fiul lui Silviu Prigoană intră în afacerile de prindere şi relocare a câinilor vagabonzi

Rosal Grup aparţine lui Honorius Prigoană şi oferă servicii de salubrizare FOTO Adevărul

Rosal Grup, controlat de Honorius Prigoană, şi-a completat recent obiectul de activitate, astfel încât să se ocupe şi cu prinderea, transportul şi adăpostirea câinilor fără stăpân.

Ştiri pe aceeaşi temă

Obiectul de activitate al firmei de salubrizate a fost completat cu „servicii de îngrijire a animalelor de companie, plimbat, împerechere, găzduire şi dresaj, adăpost, gestionare câini fără stăpân operaţiuni de prindere şi transport al câinilor comunitari“.
 
„Atunci când s-a modificat legea şi când autorităţile au decis să ia măsuri cu câinii fără stăpân, ne-am gândit să participăm şi noi la aceste servicii şi să ne ocupăm de tot ce ţine de relocarea animalelor. Am făcut un parteneriat cu un medic veterinar şi cu o asociaţie care se ocupă de câini", a declarat Bogdan Niculescu, directorul general al Rosal Grup, potrivit Mediafax.
 
El a spus că firma nu a început încă să colecteze câini şi că este posibil ca în acest an, fiind unul electoral, să nu vrea nimeni să ia măsuri cu câinii de pe străzi.
 
„Nu este mare profitul obţinut pentru un câine şi este o piaţă care se va termina într-un an-doi-trei, când nu vor mai fi câini pe străzi. Noi n-am gândit-o ca pe o afacere cu profit mare, ci am zis că dacă tot suntem prezenţi în mai multe oraşe cu salubrizarea, hai să intrăm şi pe piaţa asta“, a explicat Niculescu.
 
Fiul lui Silviu Prigoană Honorius-Adrian deţine 67% din acţiunile Rosal Grup, restul fiind împărţit între alte persoane fizice. Rosal Grup a avut în 2012 afaceri de aproape 180 de milioane de lei (40 milioane euro) şi un profit net de 1,3 milioane de lei (300.000 de euro). Firma are aproape 2.000 de angajaţi.

Mai puteţi citi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările