Blue Air anunţă primul zbor direct „ultra low-cost” Bucureşti - Londra

Blue Air anunţă primul zbor direct „ultra low-cost” Bucureşti - Londra

Blue Air anunţă zboruri directe între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow, fiind singurul operator ultra low-cost care zboară pe Aeroportul Londra Heathrow, a anunţat vineri operatorul aerian.

Preţurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse.
 
Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta Bucureşti – Londra vor avea ca aeroport de destinaţie Londra Heathrow. Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 servicii pe săptămâna în cadrul Orarului de Iarnă 20/21 şi introducând 11 zboruri pe săptămâna în Orarul de Vara 2021.
 
Începând cu 1 decembrie, Blue Air va opera zborurile de pe ruta Bucureşti Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) conform următorului orar:
 
•       Orarul de Iarnă 20/21 – 5 zboruri/ săptămâna
•       Orarul de Vara 21 – 11 zboruri / săptămâna
 
„Suntem foarte încântaţi să anunţăm zborurile directe Blue Air între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit şi unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa şi din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât şi din punct de vedere al reţelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabileşte o nouă etapă esenţială în strategia de dezvoltare a reţelei Blue Air şi confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noştri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost şi de a le pune la dispoziţie opţiuni de călătorie suplimentare la un preţ accesibil.
 
Heathrow nu este doar alegerea preferată şi cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă şi unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăţi opţiunile de conectivitate pentru clienţii români din întreaga lume. " spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările