Afacerea care a readus la viaţă celebrul milieu de pe televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Toma a studiat să devină agronom, oprindu-se în schimb la profesia de jurnalist, pe care a practicat-o timp de 24 de ani.

Până într-o zi când a hotărât să testeze antreprenoriatul, readucând la viaţă un obiect celebru, care se regăsea în casele majorităţii românilor – milieul. 

 „A fost o trecere rapidă spre antreprenoriat, deşi mă pregătisem să fac altceva. Am studiat să devin agronom, însă am ajuns jurnalist. 24 de ani în presă. Am simţit într-o bună zi că trebuia să fac altceva. Agricultura nu mai ştiam să fac, decât la nivel de teorie. Am ales să fac ceva ce am învăţat de la mama. Povestea a început acum 3 ani, de la o pagină de Facebook, unde postam fotografii cu flori. Am ales să fac o pagină în care să pun aceste fotografii. Am ales atunci şi numele de Ţărăncuţa Urbană. Am <<hrănit>> pagina cu toate hobby-urile mele. Ulterior am făcut un blog şi în cele din urmă o platformă online”, a povestit Roxana Toma în emisiunea Profesioniştii în Retail. 

 O problemă de sănătate a determinat-o să îşi întrerupă activitatea pentru trei luni.  Într-o zi a decis să deschidă o cutie de amintiri aparţinând mamei sale şi acolo a descoperit mai multe milieuri pe care a hotărât să le valorifice. 

  

 “Am crescut cu aceste milieuri. Când venea iarna mama făcea veste, făcea pulovere, acasă, la serviciu sub birou. Am zis că trebuie să fac ceva cu ele. Am evoluat puţin în privinţa mobilierului din casă, nu mai punem milieuri nicăieri. Am zis că nu pot să le ţin în cutie. Şi mi-a venit ideea de a le pune pe...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite