Oana Pellea, mesaj la moartea actriţei Maria Teslaru: „Marie, ai luat cu tine toată tinereţea mea de la Piatra Neamţ... pe care am împărţit-o cu tine“

Oana Pellea, mesaj la moartea actriţei Maria Teslaru: „Marie, ai luat cu tine toată tinereţea mea de la Piatra Neamţ... pe care am împărţit-o cu tine“

Oana Pellea a scris un mesaj emoţionant la despărţirea de colega ei de breaslă, Maria Teslaru

Oana Pellea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru actriţa Maria Teslaru care s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 63 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atât de superba, de buna, de minunata...cu umor, talent, inteligenţă, forţă...Mi s a rupt sufletul când am auzit că a plecat. Azi. 
Marie, ai luat cu tine toată tinereţea mea de la Piatra Neamţ...pe care am împărţit-o cu tine...om minunat! Frumoasa Marie, cea plină de viaţă...drum bun! Să bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi. 
Te iubesc şi Dumnezeu să-ţi ţină sufletul în palma LUI.
Cum eşti în fotografia asta...aşa te ţin minte pe străzile din Piatra când ne-am întâlnit şi 
când am rămas uimită de splendoarea fiinţei tale. Of, Doamne...
Condoleanţe”
, a fost mesajul Oanei Pellea pentru Maria Teslaru. 

Actriţa Maria Teslaru a murit, duminică, la vârsta de 63 de ani. Artista, faimoasă pentru rolurile din teatru şi film, va fi înmormântată în localitatea în care s-a născut, Buhuşi, în judeţul Bacău. Maria Teslaru era angajata Teatrului Naţional din Bucureşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: