Ialomita Medievala

Dupa o perioada de reorganizare, in care s-au adus importante imbunatatiri in functionalitatea spatiilor de expunere, Muzeul Judetean Ialomita a revenit in spatiul cultural al zonei. Redeschiderea

Dupa o perioada de reorganizare, in care s-au adus importante imbunatatiri in functionalitatea spatiilor de expunere, Muzeul Judetean Ialomita a revenit in spatiul cultural al zonei. Redeschiderea muzeului a coincis cu vernisarea expozitiei "Ialomita Medievala I. Orasul de Floci", eveniment de importanta istorica de exceptie, in care sunt prezentate cercetarile de la Orasul de Floci. Este totodata un omagiu adus implinirii a 400 de ani de la moartea lui Mihai Viteazul. La vernisarea expozitiei au luat parte reprezentantii Muzeului National de Istorie al Romaniei, Institutului de Arheologie Bucuresti, Muzeului Dunarii de Jos, din Calarasi, si Muzeului de Istorie Brasov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările