O librărie din Suceava a stârnit un val de reacţii negative după ce a postat un video pe Facebook. „Pentru noi, familia este sfântă. Mama e femeie. Şi tata e bărbat“

O librărie din Suceava a stârnit un val de reacţii negative după ce a postat un video pe Facebook. „Pentru noi, familia este sfântă. Mama e femeie. Şi tata e bărbat“

„Casa cărţii”, una dintre Librăriile Alexandria, din Suceava, a stârnit un val de reacţii negative pe Facebook după ce, într-un video postat pe pagina sa, bibliotecarele spun că este un spaţiu public, dar incorect politic. În materialul video apar mai multe angajate care vorbesc despre credinţele lor, mesajul final fiind acela că „eşti binevenit chiar dacă nu îmi împărtăşeşti valorile. Atâta timp cât nu mi le impui pe ale tale”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Video-ul postat pe pagina de Facebook a „Casei cărţii Suceava” începe cu angajatele acesteia care spun că ele chiar înţeleg şi simt atunci când spun „Doamne ajută!. Acestea vorbesc pe rând despre faptul că îşi fac Sfânta cruce şi că intonează cu sinceritate „Deşteaptă-te, române”.  

„Noi respectăm moştenirea străbunilor, spiritul şi tradiţiile neamului românesc. Pentru noi, familia este sfântă. Mama e femeie. Şi tata e bărbat”, mai spun angajatele librăriei.

Materialul video se încheie cu un mesaj de bun-venit pentru cititori, chiar dacă nu împărtăşesc valorile angajatelor, cu condiţia ca aceştia să nu îşi impună propriile valori. 

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară. Unul dintre aceştia a scris: „Eşti binevenit! * DAR** numai dacă eşti credincios şi mama e femela şi tata e mascul. 2018, România. Cam atât putem.” O altă persoană a condamnat, de asemenea, vehement mesajul librăriei: "Eşti Binevenit!" .... Un adevărat templu al prostiei! P.S. Nu voi mai păşi vreodată în vreo librărie Alexandria, acest Templu Al Sfintei Prostii!”

Alţii şi-au exprimat tristeţea că oameni care se ocupă de lectură spun astfel de lucruri: „Ce tristeţe de reclama şi ce păcat ca oameni înconjuraţi de cărţi pot ajunge sa spună asemenea enormitati”.

Aş vrea să înţeleg ce legătură au cărţile cu faptul că familia e formată din mamă şi tată. Discriminare pe faţă. Şi sunt om care merge la biserică şi crede în Dumnezeu”, a postat un alt internaut. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările