Dacă e vineri, „e coadă la carte“

Dacă e vineri, „e coadă la carte“

În cadrul evenimentului „E coadă la carte“ editura Litera oferă în dar iubitorilor de lectură 5.000 de volume FOTO: unica.ro

„E coadă la carte“, eveniment organizat pentru iubitorii de lectură, va avea loc vineri, de la ora 17.00, în faţa librăriei Litera de pe Bulevardul Magheru din Capitală, unde participanţii vor primi câte o carte cadou din partea editurii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul se adresează pasionaţilor de lectură, dar şi celor care nu se dau înapoi când vine vorba de a oferi câteva ore din viaţa lor pentru a veni la „coada de carte“. Astfel, iubitorii de lectură au ocazia să câşige una din cele 5.000 de „cărţi bune“, puse la bătaie de editură.

Fiecare participant va primi o carte-cadou, dar vor fi premiate şi cele mai inedite răspunsuri la provocările la care vor fi supuşi cei prezenţi. Cel mai argumentat răspuns la întrebarea „De ce citesc?“ va fi recompensat cu un premiu special: 365 de cărţi de citit într-un an. În plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toate ofertele librăriei Litera, pe care îl va putea folosi până pe data de 24 decembrie, 
 
De asemenea, până vor intra în posesia volumului, cei prezenţi vor putea discuta despre romanele preferate, dar şi despre noile apariţii. Prin această iniţiativă, organizatorii îşi propun ca lectura să devină, cel puţin pentru câteva ore, „ştirea zilei“, cel mai important subiect de dezbatere.

Cele 5.000 de cărţi oferite în cadrul campaniei fac parte din colecţiile de ficţiune şi nonficţiune ale editurii - Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toţi, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira -, colecţiile de călătorie - Cartoville - şi cărţi practice şi pentru copii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările