Festivalul Enescu lansează aplicaţia pentru smartphone

Festivalul Enescu lansează aplicaţia pentru smartphone

Aplicaţia pentru telefon mobil permite utilizatorilor să afle informaţii în timp real

Aplicaţia pentru smartphone a Festivalului "George Enescu" a fost lansată miercuri, este adaptată pentru telefoane cu ecran mare şi high resolution şi poate fi descărcată gratuit din Google Play şi App Store, astfel încât publicul să aibă acces la informaţii în timp real despre ediţia din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia este adaptată pentru telefoane cu ecran mare şi cu rezoluţie înaltă şi pune la dispoziţia utilizatorului informaţii în timp real despre cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Enescu, disponibile şi pe site-ul evenimentului.

Astfel, utilizatorii au acces la fotografii în timp real de la concertele din festival, la program, precum şi la noutăţi despre alte evenimente care se desfăşoară în timpul manifestării, dar şi la ştiri şi articole despre artiştii invitaţi şi despre compozitorul George Enescu. Harta evenimentelor din "Bucureştiul Creativ" este, de asemenea, disponibilă în aplicaţie.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi din App Store. Începând cu ediţia 2013, strategia de comunicare a Festivalului Internaţional "George Enescu" mizează pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul în timp real şi eficient la informaţii şi la concerte. Aplicaţia pentru smartphone a fost gândită pentru a-i ajuta pe cei care iubesc Festivalul Enescu şi muzica clasică să se descurce printre cele peste 150 de concerte ale evenimentului şi zecile de proiecte din cadrul Bucureştiului Creativ, dar şi pentru a facilita accesul la conţinut de actualitate despre manifestare. Aplicaţia se sincronizează imediat cu site-ul atunci când telefonul mobil este conectat la internet, actualizându-şi, astfel, conţinutul.

Aplicaţia este disponibilă în limba engleză, pentru a facilita inclusiv accesul publicului internaţional la evenimentele Festivalului Internaţional "George Enescu" şi la valorile compozitorului George Enescu, pe care evenimentul le promovează. În medie, 20.000 de turişti străini vin la Bucureşti pentru a participa la Festivalul Enescu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările